Η δράση της αστυνομίας αποφέροντας θύματα

Οι μπάτσοι προκάλεσαν τα επεισόδια στο Καπιτώλιο και τον θάνατο των θυμάτων τους των πεσόντων. Τους είχαν πει να κατεβάσουν τα όπλα για να γίνει η διαδήλωση κι εκείνοι προκάλεσαν το κοινό και τους διαδηλωτές διατηρώντας την επιφυλακή. Μάλλον ήταν αυτοί που έχασαν και τον Ντόναλντ Τραμπ.

Εκτενής έκθεση 147 σελίδων που υποβλήθηκε (πληροφορηθείτε την σχετική είδηση) από τον ανακριτή στο F.B.I. επαληθεύει το παραπάνω. Φαίνεται από το γεγονός ότι αυτό δεν θα γινόταν ούτε έξω στον δρόμο και αντ’ αυτού έγινε σε κυβερνητικό κτήριο αντί για τα ανοικτά.

Διεστραμμένοι οι μπάτσοι και φτηνό το κόλπο τους να εκτελέσουν κι ακόμα δύο συμπολίτες τους από αυτούς που ήδη εκτέλεσαν αντί για να το συλλάβουν από κάποιον άλλο δολοφόνο σαν αυτούς που το κατάντησαν. Είναι αντιπαθέστατο και απεχθές το φαινόμενο του ενόχου αστυνομικού και της κατεργίας του ο οποίος φάνηκε χρήσιμος στην κοινωνία με τον αντίθετο όρο από το αποτέλεσμα:

  1. Τον Τζωρτζ Φλόυντ τον εκτέλεσαν γιατί κάπνιζε ναρκωτικά εφόσον και εξήλθε από το εστιατόριο για να συνέχιζε που δεν φαίνεται εξωτερικά μέχρι να το πει εκείνος. Όμως η αλήθεια από τον αντικαπνιστικό νόμο ενόχλησε τον μπάτσο που τον δολοφόνησε. Αυτή είναι η αξία που προσδίδει το παράδειγμά του.
  2. Τον Daunte Wright τον δολοφόνησαν [Δευτέρα 12-04-21 στην Μιννεσότα] αφού κάποιος ξύπνιος από αυτούς θα αντάλλαξε το ηλεκτροφόρο ακινητοποιητικό τύπου «Tiser» με πραγματικό όπλο για να μην πιάσουν τον συνάδελφό του για τον δράστη και να ψάχνουν την Miss Marple για την αστυνομία.
  3. Και τον Αλέξανδρο Γρηγορόπουλο επανήλθαν στα εξάρχεια εκεί όπου έκανε παρέα για να τον σκοτώσουν γιατί έπαιρνε τον αέρα του πριν τον αντικαπνιστικό νόμο για το 2009 αφού είχε επιβληθεί στην Αγγλία από όπου προέρχεται τουλάχιστον (σ.σ. Ιρλανδική Δημοκρατία το 2004).

Ανεπρόκοποι και αστοιχείωτοι από αυτό που τους απασχολεί. Ή έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες; Με την κομματική κατάργηση του πανεπιστημιακού ασύλου από την ιδεολογία της Νέας Δημοκρατίας καθένας ακολουθώντας το κοινό καταλήγει στα πανεπιστήμια τα οποία χρησιμοποιεί για να εργάζεται παραγωγικά και διέρχεται για να κόψει δρόμο στην επόμενη γειτονιά όπου γίνεται το έγκλημα.