Κυρώσεις στην Λ.Δ. Κίνας για έκδοση καρκινογόνου πανδημίας των ζώων στον άνθρωπο

Εγκληματισμένο το περιβάλλον του κόσμου από τα κατοικίδια με τα οποία διατράφηκαν οι Κινέζοι ζώντας όταν βουλιάζοντας στην πόλη που δεν αφόρησε διεστραμμένες και ανώμαλες ανάγκες ή τις προτιμήσεις τους ώστε να χτιστεί μέχρι να βουλιάζουν τα ζώα εκτός από εκείνους από τους ανθρώπους.

Πραγματικά, ο φύλακας από σκύλος της αυλής κάνοντας δωρεάν υπερωρίες των άλλων και η σταματημένη γάτα στον δρόμο της γειτονιάς της ολόκληρης πόλης για να κλουβιαστεί από τον έλεγχο ανθρώπων που θέλησαν να τα φάνε δεν το περίμεναν να γινόταν χωρίς την αυτοάμυνά τους από τους ανθρώπους των οποίων ασχολούμαστε με την απάθειά τους αρχών φιλοζωίας και της φιλευσπλαχνίας των ζώων και ανθρώπων και άλλες αρχές τιμωρώντας την ίδια πράξη έχοντας επινοηθεί στην Ελλάδα διδασκόμενες από την δημοκρατία κατά την πάροδο του χρόνου από την πρόοδο της εποχής μας.

Τρώγονται μεταξύ τους μεταφορικά άνθρωποι από τους Κινέζους εγκληματίζοντας την ανθρωπότητα και οικουμένη με το καρκινογόνο το οποίο τους εξέδωσαν από την κοινωνία των ζώων και το ζωικό βασίλειό της όχι κυριολεκτικά ερμηνεύοντας τον τρόπο αν όχι απόλυτα.

Τα εστιατόρια λεγόμενους σκύλου και τα φεστιβάλ μεσονυκτίου και σκαλβοπάζαρα της αισχρότητας και της ανατολής υπάρχουν σε άλλη μορφή σημαίνοντάς τα από τα σκυλάδικα της ανατολής για τα σκυλάδικα της δύσης από πολιτισμένες δραστηριότητες και ασχολίες της Ασιατικής έκδοσης του πολιτισμού όπως και να λέγεται στην ίδια γλώσσα.

Οι Κινέζοι κοντεύουν αναίσθητοι ανάμεσα σε ασπρόμαυρες αρκούδες ευνοώντας αντιδραστικά την θέση διασφάλισης διατροφής και το έγκλημα διατροφής του ανθρώπου από τα ζώα που δεν τρώει να μην τον απασχολεί εφάμιλα με το επίπεδό του τον πολιτισμό του από όπου υπάρχει επειδή εκεί επιβιώνει.

Να αξιοποιηθεί η καταδίκη του χυδαίου φαινομένου από την διεθνή κοινότητα των λαών και εθνών ώστε η Λαϊκή Δημοκρατία Κίνας να αναλογιστεί την ταξιδιωτική διακίνηση των υπηκόων του κράτους της από ελεύθερη και την επιζήμια χρήση της ελευθερίας τους συμπληρώνοντας το πλεόνασμά της ανάλογα με το πολίτευμά του από το ενταύθα κράτος.

Η αναδοχή ευθύνης περιλαμβάνει

  1. άμεση περιστολή και απαγόρευση και το κλείσιμο απαράγωγων κτηνοτροφικών δραστηριοτήτων περιττεύοντας τον αυτοσκοπό πλεονάζοντας την αθρώα δολοφονία των ζώων εκτός εύρους της ανθρωπίνου διαίτης
  2. και αποδοχή και επιβολή κυρώσεων από την διεθνή κοινότητα και τα κράτη εισόδου και εισδοχής χωρίς καθυστέρηση από την διαπραγμάτευση πέραν αιτιατού αποτελέσματος.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...