Τα νέα κοιτάσματα χρυσού να αποκτήσουν την χρηματική αξία τους.

Ο χρυσός βρέθηκε στις Σκουρίες γιατί υπάρχει στην Ευρώπη όπου την χαρακτήριζε πριν από το Ευρώ και την Ευρωπαϊκή αφομοίωση και τις λοιπές από ανθρώπινες δραστηριότητες.

Η πρόσφατη προσαύξηση των αποθεμάτων κοιτασμάτων χρυσού αναπληρώνει τις ανάγκες μιας χώρας συμπεριλαμβάνοντας τα χρέη της προκειμένου να μετατραπεί σε Ελληνικές δραχμές και να εξοφληθούν οι ανάγκες αυτές από την αρμόζουσα ευημερία που αναλογεί στην Ελληνική επικράτεια.

Ο χρυσός που βρέθηκε και εξορύσσεται από τις Σκουριές πρέπει και χρήζει να αποκτήσει την χρηματική του επιτέλους υπόσταση και την άνοδο του βιοτικού επιπέδου δια του εισοδήματος.και να διατεθεί στην εξόφληση του κρατικού Ελληνικού χρέους το οποίο κατανέμεται από 300.000.000.000,–/11.000.000 = 27.272,72~ € κατά κεφαλήν των πολιτών τους οποίους ούτε το απέκτησαν ούτε και διέθεταν λόγω της συμμετοχής τους και δεδομένης της εργατικότητας.

Το εθνικό νόμισμα ως αποτέλεσμα κατεπείγει να επανεκδοθεί και να κυκλοφορήσει στην αγορά από τον μεγαλύτερο εθνικό πλούτο που υπάρχει από την ανεύρεση των κοιτασμάτων χρυσού. Ο Ελληνικός Λαός δεν χρωστάει το κρατικό χρέος εκεί που το οφείλει με την εργασία και την απόκτησή του ως το κατά κεφαλήν εισόδημα και φορολογία.

Αν 27.272,73 € εισπράττονται από την δουλειά τριών χρόνων και το κοίτασμα έχει την αξία τουλάχιστον 200 δισεκατομμυρίων ευρών επαρκεί για να ελαττώσει το χρονικό διάστημα αυτό σε έναν χρόνο και να αυξηθεί το κατά κεφαλήν εισόδημα λόγω των περισσότερων χρημάτων που κυκλοφορούν στην χώρα, απαντώντας την ανάγκη που δημιούργησε την διαμαρτυρία επί της αναγγελίας των πρόσθετων μέτρων τα οποία προοιώνισαν την αναγγελία της συσσώρευσης εθνικού χρέους από την αφετηρία ύπαρξής του το 2012.

Κάντε τις δραχμές το εθνικό νόμισμα του χρυσού και των συναλλαγών μας από ανήκοντας και αποτελώντας τον εθνικό πλούτο κάθε κράτους και της χώρας μας! Διεκδικήστε το πραγματικό εισόδημα και την ευημερία που σας αντιστοιχούν!

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...