Ανοικτή επιστολή μηνύματος για τον φορέα κράτους του δημοσίου

Δεν μπορείτε από μερικοί να μας απαγορέψετε το κάπνισμα γι’αυτά που φταίτε εσείς και να μας κάψετε τα χρήματα δραχμών να τα αντικαταστήσετε με τα ευρώ, να εξαρθρώσετε το παλαιότερο περίπτερο της Σπάρτης και της Ελλάδας του Βόλου και να το πετάξετε στα μπάζα κοίταζε τον κώλο σου για το παλαιοπωλείο και να εξαρθρώσετε τα αρχαία από το μετρό Θεσσαλονίκης αποτελώντας τα θεμέλια του ίδιου μνημείου και να τα αποθέσετε τοποθετώντας τα κτλ.κλπ.κλπ. να πάτε στα χωράφια εκτός πόλεως για να εκφράζεστε αυθόρμητα από τρελό παιδί με χαρά γεμάτο.
Εδώ είναι πόλη και μέσα υπάρχει κοινωνία και δεν μπορείς εσύ να κάνεις ο,τι θέλεις και να φυλακίζεις μετά την Χρυσή Αυγή που πάει να σου διορθώσει τα λάθη γιατί δεν μπορεί και τα σφάλματά. Ήταν διότι δεν μπόρεσε και βέβαια. Ούτε και να εκδηλώνεσαι αυθόρμητα με τα παραπάνω σε αφήνω. Αυτήν την τάση την περιστέλλει ο ψυχίατρος γνωρίζοντάς της την αιτία.
Συμμαζέψου με πειθαρχία μιας και κανένας δεν μπορεί να κάνει ο,τι και να θέλει. – Σε αντιπερισμασμό συντέλεσε η ασκούμενή του δίωξή μετά την προυπηρεσία του αξιώματός προκειμένου σε κάθε περίπτωση του ζώντος ιστορικού προσώπου να του αποδειχθεί η συμμετοχή με την εκλογική του νίκη. – Ασκούνται οι περιορισμοί εθνικής νομοθεσίας.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...