Ανοικτή επιστολή μηνύματος για τον φορέα κράτους του δημοσίου

Δεν μπορείτε από μερικοί να μας απαγορέψετε το κάπνισμα γι’αυτά που φταίτε εσείς και να μας κάψετε τα χρήματα δραχμών να τα αντικαταστήσετε με τα ευρώ, να πεζοδρομείτε δικούς σας δρόμους με τα δικά μας πεζοδρόμια, να εξαρθρώσετε το παλαιότερο περίπτερο της Σπάρτης και της Ελλάδας του Βόλου και να το πετάξετε μπροστά στους συγκινημένους δημότες στα μπάζα κοίταζε τον κώλο σου για το παλαιοπωλείο και να εξαρθρώσετε τα αρχαία από το μετρό Θεσσαλονίκης αποτελώντας τα θεμέλια του ίδιου μνημείου και να τα αποθέσετε τοποθετώντας τα κτλ.κλπ.κλπ. να πάτε στα χωράφια εκτός πόλεως για να εκφράζεστε αυθόρμητα από τρελό παιδί με χαρά γεμάτο.
Εδώ είναι πόλη όπου μέσα υπάρχει η κοινωνία και δεν μπορείς να κάνεις ο,τι θέλεις και μετά να φυλακίζεις την Χρυσή Αυγή που πάει να σου διορθώσει τα λάθη γιατί δεν μπορεί και τα σφάλματά. Ήταν διότι δεν μπόρεσε. Ούτε να εκδηλώνεσαι αυθόρμητα με τα παραπάνω. Αυτήν την τάση περιστέλλει ο ψυχίατρος γνωρίζοντάς της την αιτία.
Συμμαζέψου με πειθαρχία μιας και κανείς δεν μπορεί να κάνει ο,τι θέλει. – σε αντιπερισμασμό συντέλεσε η ασκούμενή του δίωξή μετά την προυπηρεσία του αξιώματός προκειμένου σε κάθε περίπτωση του ζώντος ιστορικού προσώπου να του αποδειχθεί η συμμετοχή στην εκλογική του νίκη. – ρε αρχιδυνάστη ασκούνται περιορισμοί εθνικής νομοθεσίας.

Ἀπαντῆστε

Παρακαλοῦμε συνδεθῆτε καὶ χρησιμοποιῆστε μία ἀπὸ αὐτὲς τὶς μεθόδους γιὰ νὰ ἀναρτήσετε τὸ σχόλιό σας:

Λογότυπος τοῦ WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ WordPress.com. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Google. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Εἰκόνα Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Twitter. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Φωτογραφία στὸ Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιῶντας τὸν λογαριασμό σας στὸ Facebook. Ἀποσυνδεθῆτε /  Ἀλλαγή )

Σύνδεση μὲ τὸ %s σὲ ἐξέλιξη...